Google Search Results

Tuesday, June 9, 2009

FridayFutsal Semakin Kurang Sambutan

Kebelakangan ini kehadiran pemain2 untuk sessi FridayFutsal makin berkurangan. Mungkin FF perlukan nafas baru dalam menjadikan FridayFutsal meriah semula.

Di perlukan cadangan2 atau komen2 yang MEMBINA dan MEMBANTU sahaja dalam mencari penyelesaian ini.

Mungkin cara FF dikendalikan perlu di nilai semula seperti:
  • pembahagian harga sewa court futsal
  • pembelian minuman (dari botol besar kepada tin)
  • di adakan pengambilan stats dan hadiah utk pemain terbaik
  • dan sebagainya
Memang di fahami komitment susah di beri kerana pelbagai hal yang perlu di uruskan. Saya sendiri sukar untuk memberi komitment kerana urusan2 peribadi dan juga disebabkan keadaan kewangan.

FridayFutsal perlu menjadi seronok dan enjoyable tanpa paksaan atau rasa tertekan untuk bermain.

Sebarang komen atau cadangan amat di alu2 kan.

12 comments:

Anonymous said...

player bodo!!bacul..semua malas nak turun..tak kesian ke yg selalu turun..

Anonymous said...

ko ler bengong..!!ko pun tak turun gak!!

Anonymous said...

cakap org lebih.. minggu nie kalu berani turun ler..

Anonymous said...

aku rasa sejak ramai tukar keje..ramai kawen.. susah sikit nak kumpul..

Anonymous said...

hazmer pun satu..dah tukar masa sebab dia pun tak reti2 nak turun..ingat star ler tu...

Anonymous said...

bukan bagus pun korang main...renti kan ler futsal ni...
simpan duit main saham

Anonymous said...

takleh pakai langsung komen nih...

Bo the Nerd said...

aku cadangkan kita adakan pengambilan statistic utk game and diturunkan harga main futsal..

Tiqqy said...

try tukar game lain ...:P

Anonymous said...

erk..kita start tukar ngan main out tepi & corner la....

ShamUM said...

aku rasa location x bagus bro and biler buat Friday futsal tour tu yg makin kurang..
aku admit bukan follower yg bagus at this time but kalo kita leh stick kat tempat lamer would be much more better as tempat lamer pun still ader org compare to PJ..anyway it's up to organizer to decide...but aku sedeh ahh kalo this tradition gone just like that..

RedGiants said...

sham....aku rasa tukar venue tu sbb ramai yg dok belah dekat ngan PJ kot....yer la tukar segambut pun...yg dekat saper..ashid sorang kot..ehehheheeh...
tapi..ashid, ridz...mmg patut dapat anugerah la...player paling disiplin....(try bini pregnant sok tengok...ahahhahaah....konpom ilang btg idung...)