Google Search Results

Saturday, June 27, 2009

Friday Futsal : 26 June 2009

Semalam FF kembali bermain seperti biasa. Kali ni cukup 10 orang turun bermain. Yeay!! Mereka yang turun untuk melepaskan kerinduan dan gian menendang bola (& kaki) adalah:

Team Gagah Berjuang
  • Jalil
  • Ashid
  • Sidiq
  • Zul
  • Khairi
Team Gian Tendang Bola
  • Pian
  • Tajul
  • Haikal
  • Ridz
  • Bo
Walaupun dah lama tak turun, tapi skill and technique masih ada. Berkarat sikit, tapi boleh lah di terima. Janji semangat utk turun ada and seronok dapat tendang bola setelah sekian lama.
Permualaan yang bagus utk hidupkan semula keseronokan FridayFutsal.

8 comments:

ashid said...

for the 1st tim aku score banyak!!!!!!! :)

Bo the Nerd said...

Itulah..banyak gak kau score hari tu.
Patut kita amik gambar sikit2lah.Baru nampak meriah.

Anonymous said...

ala bo, ko turun sekali je...bukan tiap2 minggu

Anonymous said...

court pun dah takde lepas nie..memang terkubur la Friday futsal

Bo the Nerd said...

camner nak turun tiap2 minggu..
semangat korg lain takde..cakap je semangat.
letak komen pun letak nama anonymous..tak letak nama sendiri.

Ridzuan said...

aku turun tiap2 minggu..
kecewa gak kadang2 player tak cukup....tapi tima kasih kepada yg rajin turun...harap2 FF tak berkubur cam tu jer..camon gogogo

Bo the Nerd said...

cayalah Ridz!!!

RedGiants said...

aku pun dah jarang turun......tapi bersebab ekk...ehehehehe
teruskan FF