Google Search Results

Monday, February 2, 2009

LET THE GAMES BEGIN !!!

02.02.09 marks the birth of fridayfutsal.blogspot.com.
Its a place where its members and friends can discuss whatever, apa-apa or tah apa-apa.
This marks a new chapter in the future of FRIDAY FUTSAL.

LET THE GAMES BEGIN !!!

5 comments:

m afnanz said...

Bravo. Great idea in sharing futsal experience. jgn lupe taruk gambar kami bebanyak skit.hehe

Anonymous said...

boleh comment ke nih?

The Mighty said...

yeahhh...so sad we begins with 3 way frenly.....wat to do...tabung perlu di penuhkan...

Anonymous said...

boringnyer blog nie....xde muka2 yg hensem ke??

kapten kapal said...

terima kasih bo dan chief yg create blog ni...harap yg lain2 dpt sumbangkan idea utk nampak blog ni lagi menarik....
apa lagi yg bole dibuat kat blog ni selain bagi comment and vote?

p/s: aku nak royalti utk trademark blog....its all about money...